Live
Uitzending
30 mei 2020
Naar Uitzending
Waarom
De horeca heeft zwaar te lijden onder de huidige lockdown van de corona-crisis. Hiervan zijn de kroegen het zwaarst gedupeerd want hoe wil je (max) 30 drinkende bezoekers op 1,5 meter afstand houden in een kroeg van 4 bij 5 meter. Zij kunnen ook geen leuke winkelroute maken zoals bij de Ikea of bier op bestelling gaan wegbrengen (wie let er dan op de bar?!?). Sommige vaste klanten zijn zelfs breder dan die 1,5 meter (dan heb je wel meteen de juiste afstand). Dus deze beroepsgroep zal als laatste weer als vanouds draaien.

Daarom hebben we met een paar mensen (toevallig ook liefhebbers uit het kroegleven) bedacht daar een actie daarvoor te moeten opzetten.

De actie bestaat uit een dienstenveiling. Deze zal live uitgezonden worden via deze website op zaterdag 30 mei vanaf 20:00 uur. Op deze avond zullen verschillende artiesten/liedjes uit boekel de revu passeren. Het levert tevens een mooie avond op voor de Boekelse/Venhorste bevolking (voor de volkelse bevolking zou het ook mooi zijn maar die kunnen BLOK niet aan)

De opbrengsten van de veiling zal verdeeld worden over de 7 kroegen van Boekel/Venhorst.

De actie is bedoeld voor de volgende cafe's:
- Cafe 't Menneke
- Cafe Salut
- van Uden/La Compangnie
- Nia Domo
- Plein 31
- Cafe Tielemans
- Boekels Ven

Groeten,

De benefiet-commissie.
Boekel Troost   |   zaterdag 30 mei   |   aanvang 20:00 uur
';
';
×